Over Oeverloos

Hoe het begon …

Wat ben ik blij dat ik tijdens mijn marketingjob in het mooie Hotel New York in Rotterdam in aanraking ben gekomen met de spannende online wereld. Van het meewerken aan de nieuwe website tot het opstarten van het Facebookaccount en achter de schermen meekijken in Google Analytics. Alles vond en vind ik leuk!

Na bijna 12 jaar werd het tijd een nieuwe online uitdaging aan te gaan en heb ik de overstap gemaakt naar de bekende hotel- en restaurantketen Van der Valk. En weet je wat ik toen ontdekte? Dat ik het enorm leuk vind om de online strategie voor een bedrijf te bepalen, het bedrijf op weg te helpen in de wondere wereld van het web en het daarna uit handen te geven aan het bedrijf zelf. Kortom, tijd voor een volgende stap.

… hoe het verder ging

In oktober 2016 is Oeverloos Online geboren. Met dank aan mijn broer voor het bedenken van de naam. Want tja, mijn achternaam is van den Oever en de online wereld is nu eenmaal oeverloos. Ik geniet er enorm van om zzp`ers en bedrijven op weg te helpen met social media.

Maar ik deins ook niet terug voor een uitdaging met je website, bijvoorbeeld om deze beter vindbaar te maken.

Het allerleukste? Hmmm… als ik dan echt moet kiezen, dan ga ik voor het geven van social media trainingen. Jou helemaal enthousiast krijgen, zodat je zelf lekker aan de slag kan, dat is echt fantastisch.

Enthousiast en creatief

“Laura is een enthousiaste en creatieve persoonlijkheid. Ik heb haar leren kennen als iemand waar je altijd op kan rekenen, ambitieus is en alles tot in de kleinste details uitzoekt. Ik kan haar echt aan iedereen aanbevelen.

Marjolein Kist
Sales en Marketing manager, Mövenpick Hotel Voorburg

Wil je nog iets meer weten over mij?

Vooruit dan, mama van 2 die ook druk in de weer is met een studie Duits en naast de online wereld houdt van concertjes bezoeken, ballet en Engeland. Oh ja, en mijn voornaam is Laura, aangenaam kennis te maken!