Social media training

Jij wilt aan de slag met Social media. Leuk!
Maarehh…. waar begin je nou eigenlijk precies? Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres! Ik maak jou graag wegwijs in de wondere wereld van de verschillende sociale kanalen.

Je kunt kiezen uit verschillende trainingen. Van basis tot gevorderd en van Facebook tot Pinterest. Voor de training duik ik samen met jou in de marketing van jouw bedrijf. Om een goede training op maat te verzorgen heb ik inzicht nodig in wie jouw doelgroep is. Zo kan ik de training afstemmen op het juiste social media kanaal en de juiste doelgroep.

Is de training voor een heel team? Dan stemmen we vooraf het niveau van de deelnemers af. Zo kan ik garanderen dat de training voor iedereen geschikt is.

Overzicht Social Media trainingen

Facebook training basis

 • Wat is Facebook?
 • Is mijn bedrijfspagina goed ingericht?
 • Hoe maak ik een Facebook strategie?
 • Wat doe ik wel en wat niet op Facebook?
 • Wat voor berichten kan ik posten?

Facebook training vervolg

 • Opfrissen van de Facebook kennis
 • Hoe schrijf ik goede berichten?
 • Hoe maak ik een Facebook advertentie?

Twitter training

 • Wat is Twitter precies?
 • Hoe maak ik mijn bedrijf beter zichtbaar op Twitter?
 • Wat doe ik wel en niet op Twitter?

Instagram training

 • Wat is Instagram precies?
 • Hoe zet ik Instagram in?
 • Wat doe ik wel en niet op Instagram?

LinkedIn training

 • Hoe maak ik een goed (bedrijfs) profiel aan op LinkedIn?
 • Wat voor berichten kan ik plaatsen op LinkedIn?
 • Wat doe ik wel en niet op LinkedIn?

Pinterest training

 • Wat is Pinterest eigenlijk?
 • Hoe kan ik Pinterest inzetten om mijn bedrijf zichtbaar te maken?
 • Wat doe ik wel en niet op Pinterest?

Interessant, nuttig en interactief

“Laura heeft voor ons management team een LinkedIn training verzorgd. Een interessante, nuttige en interactieve training die door de deelnemers positief ontvangen werd. Door vooraf goede vragen te stellen en te overleggen, kon Laura de training perfect aanpassen op de doelgroep.

In ons geval was het niveau over de gehele linie redelijk basis maar Laura heeft er toch wat extraatjes in verwerkt voor de iets gevorderde gebruikers. De hoge mate van interactiviteit hield de deelnemers alert en droeg zeker bij aan hun enthousiasme. Een aanrader voor iedereen die meer met social media wil gaan doen!”

Gaby de Wijs
Marketing & Communication Manager, Chubb

Op locatie

De trainingen worden bij jou op locatie gegeven. Het enige dat ik van jou vraag is wat stroom, wifi en een witte muur. Dat valt mee hè?!

Omdat de social media trainingen voor iedereen anders zijn, hanteer ik geen vaste prijzen. Je kunt geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

En nu?

Ben je nu al enthousiast? Wacht dan maar tot je de training hebt gevolgd. Geloof me, je staat te trappelen om aan de slag te gaan! Wil jij ook een vliegende start? Aarzel dan niet en bel of mail mij!