Social media uitvoeren

Je wilt met social media aan de slag. Top! De eerste stap is de social media strategie. Heb je deze al op papier en weet je al helemaal wie je doelgroep is? Mooi! Dan kunnen we aan de slag met het daadwerkelijk toepassen van social media.
Een leuk maar ook spannend moment is het als alles een plekje krijgt.
Met de social media strategie heb je al helemaal uitgedokterd wat voor berichten je gaat plaatsen, op welk kanaal en hoe vaak. Maar nu ga je echt nadenken over hoe je wilt dat je berichten eruit gaan zien.

Hoe richt ik mijn kanalen goed in, welke toon wil ik gebruiken in mijn berichten, wie gaat wat doen, welk beeld heeft mijn voorkeur? En niet geheel onbelangrijk, hoe ga ik alles inplannen en bijhouden?

Teveel om op te noemen en om hier allemaal tot in detail te beschrijven. Het zou kunnen hoor, maar dan wordt dit een oeverloos verhaal om te lezen ;-). Dus maak het jezelf makkelijk en stuur me een berichtje. Dan vertel ik je graag meer! Ik kan een training komen geven, je op weg helpen met social media of zelfs je social media uit handen nemen.

Geeft rust

Een zeer prettige samenwerking. Laura doet wat ze zegt en ze doet het goed! Mij gaf het veel rust om dit stuk social media aan haar over te laten.

José van der Kooij
Eigenaar Statiek

En nu?

Ben je al een tijdje bezig met je sociale kanalen, maar denk je dat het beter kan? Laat het mij dan ook vooral weten. Ik denk graag met je mee.